Oude Geelsebaan 102 2 - 2431 Veerle
Tel.: 014 96 08 93
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website
Omdat je binnenkort niet meer om hernieuwbare energie heen kan...

Denk vandaag al na over de meerwaarde van warmtepompen

Wist u dat warmtepompen minder verbruiken en dus een interessant alternatief zijn voor verwarmingsinstallaties? Of dat een warmtepomp hernieuwbare energie uit de omgeving haalt, zoals uit de lucht of de grond? EVC uit Westerlo, specialist in energievoorziening, geeft u graag meer informatie over warmtepompen en is de vakman bij uitstek in de regio voor de installatie ervan.

Een kleine investering, een groot resultaat

Bent u bang dat een warmtepomp meer kost dan bijvoorbeeld een stookolietank of aardgasinstallatie? Dan is het goed om te weten dat een warmtepomp op termijn rendeert. Het geld dat u er vandaag instopt, haalt u er binnen de kortste keren weer uit. Op deze manier is het niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook een goedkopere manier van verwarmen.

Een warmtepomp eenvoudig geïntegreerd in uw woning

Wij kunnen een warmtepomp plaatsen voor centrale verwarming of vloerverwarming. Met betrekking tot vloerverwarming kunnen wij tevens de nodige installaties onder de vloer installeren.

EVC luistert altijd naar de specifieke wensen en behoeften van de klant. Wij staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Tot in de kleinste details!

Aarzel niet langer, maar bel ons gerust op voor meer informatie over warmtepompen. In Westerlo en de rest van de Kempen zijn wij al 12 jaar een vaste waarde. Op ons kan u rekenen!

Clikc+