Oude Geelsebaan 102 2 - 2431 Veerle
Tel.: 014 96 08 93
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Bij EVC kan u ook terecht voor pelletkachels in Westerlo. Kachels en pelletketels zijn ontstaan uit de behoefte om traditionele en moderne technologie te verenigen. Het is een natuurlijke verbranding met een hoog warmterendement. Pellets produceren meer warmte, met hetzelfde volume in vergelijking met hout.

Laag energieverbruik

De combinatie van een warmwaterboiler met warmtepomp en biomassa-ketel is een alternatief dat overeenkomt met de vereisten van een laag energieverbruik. Een automaat, 3-wegklep én kamerthermostaat zal het systeem autonoom doen werken.

Geventileerde kachels zijn gebouwd zodat ze naadloos in een woonkamer kunnen worden geïntegreerd. Dit biedt de mogelijkheid om gepersonaliseerde aanpassingen te laten uitvoeren. Ook zijn ze eenvoudig in gebruik en voorzien van een thermostaat met tijdsprogrammering.

Kies voor onze producten

Waarom? Omdat wij op het gebied van verwarming met pellets en biomassa, een symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid zijn. Onze kachels en ketels worden gekenmerkt door hun technische ervaringen. Alle componenten van onze producten worden bestudeerd en geanalyseerd zodat deze een maximaal verwarmingsvermogen garanderen. Het zijn stuk voor stuk geautomatiseerde, innovatieve systemen. Unieke en moderne lijnen speciaal ontworpen voor esthetische en gepersonaliseerde combinaties.

EVC biedt een ondersteunende dienstverlening. Zo kunnen wij u een offerte voorzien, na een complete studie van uw behoeften. Wij verzorgen tevens de installatie van uw ketel, pelletkachel, radiatoren en boiler. Tevens kan u op ons een beroep doen voor de installatie van een pellet soli en een pellet transportsysteem. Bovendien verzorgen wij de gerelateerde werken zoals plaatsen van vloerverwarming, leidingen, onderhoud en de levering van de gekozen pellets.

Onze merken

Palma 8, Luna 8, Mathias 13, Luna 13, Slim 15, Slim Luna 15, Rolo 8, Airmax, Airmax 3D, Eco, Cornelia, Sara, Inserto Camino, Hybride 19, Isabella 25, Idro box 25, Idro box 30, Idro box 25 new, Idro box 30 new, Idro 35 box + boiler evo, Boiler Evo, WX 11, Textiel silo’s.

Geef ons een seintje, en wij vertellen u graag meer in detail wat bovenstaande producten inhouden en voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

U kan contact opnemen met zaakvoerder Nico Van Calster uit Westerlo indien u meer informatie wenst over pelletkachels. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan.

Clikc+