Oude Geelsebaan 102 2 - 2431 Veerle
Tel.: 014 96 08 93
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website
EVC, de elektricien met een passie voor energie

Laat het plaatsen of herstellen van uw elektrische installatie over aan een vakman

EVC staat voor Energietechnieken Van Calster. Na voldoende ervaring te hebben opgedaan, waagde zaakvoerder Nico Van Calster in 2004 de sprong naar een eigen onderneming gespecialiseerd in elektriciteit en hernieuwbare energie. Wij zijn zowel inzetbaar tijdens renovatiewerken of bij de constructie van een nieuwbouwwoning. Bij EVC kan u zeker zijn van een onberispelijke service en kwaliteit tot in de kleinste details. Intussen zijn we niet meer weg te denken in onze thuisregio Westerlo en de volledige Kempen.

Algemene elektriciteitswerken

Het plaatsen of vernieuwen van een elektrische installatie? Stopcontacten of lichtschakelaars installeren? Voor alles wat algemene elektriciteitswerken betreft kan u bij ons terecht.

Domotica

Domotica is al lang geen toekomstmuziek meer. Maak uw leven eenvoudiger met de installatie van binnenhuisautomatisering.

Zonnepanelen

Zonnepanelen betekenen hernieuwbare energie en dus een lagere energiefactuur. Ook het klimaat doet u hier een groot plezier mee.

Ventilatie

Ons bedrijf installeert ventilatiesystemen A, B, C, D en E. En we gaan nog iets verder: u kan uw ventilatiesysteem bijvoorbeeld combineren met een warmtepomp. Uiterst interessant!

Warmtepompen

Niet alleen met de installatie van zonnepanelen, maar ook met een warmtepomp investeert u in de toekomst van onze planeet. Een warmtepomp rendeert bovendien op korte termijn.

Contact

Zaakvoerder Nico Van Calster is alleen werkzaam. Wanneer u contact opneemt met EVC krijgt u dus altijd rechtstreeks de patron aan de lijn. Indien er een dringende herstelling moet gebeuren kan u ons bovendien dag en nacht contacteren. Wij voeren niet enkel herstellingen uit aan onze eigen installaties.

Twijfel niet, maar kies voor de plaatsing van uw elektrische installatie in Westerlo en meer voor het vakmanschap en de service van EVC. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!

Clikc+